Hvala! Nadaljevali bomo z naslednjim korakom.
Izbrisano bo vse tvoje delo — besedilo, barve, slike, dodane strani, gumbi in oblike. Stran se vrne na privzeti primer.Če se premisliš, lahko takoj pritisneš Ctrl + Z.